29 de març 2012


I no és broma. Ho comenta l’amic Jesús Tibau al seu bloc. Aquest proper dissabte dia 31 es farà la tercera jornada de Bookcrossing massiu a la capital de l’Ebre. Durant el dia s’alliberaran uns 150 llibres pels carrers de Tortosa i la gent els podrà sortir a buscar i agafar-los. Serà bo que els qui pugueu capturar algun llibre n’allibereu dels vostres i així la caça durarà més i serà per a tots. 

No cal dir que és una molt bona iniciativa. Els llibres són com les persones, necessiten llibertat i ser estimats en la justa mesura. S'han de mirar amb els ulls i entendre amb el cap i el cor. I si fas tot això de ben segur que ell et regala bons moments i tu li dediques un lloc especial. 

Si per un casual algú de vosaltres aconsegueix caçar-ne de més o dos d’iguals ja sap on tenen un bon espai garantit. 

Que no passi mai com a la imatge que acompanya aquest escrit que pertany a una biblioteca russa completament abandonada i on els llibres són fruit de l’oblit i una mostra de la falta de sensibilitat que tenen algunes persones, per sort poques, sense escrúpols ni motivacions culturals.  

3 Responses so far.

  1. gràcies per la difusió. Segurament seran més de 200 el sllibres que alliberarem, més els que voluntàriament s'afegeixi la gent.
    Són molts, però Tortosa és gran i els llibres normalment duren pocs minuts al lloc on els deixes.
    Ja ho explicaré.

  2. Serà un plaer explicar-ho. Enhorabona per impulsar aquesta tasca i pel nou llibre.

  3. jomateixa says:

    En Tibau sempre les fa grosses!

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -