TORTOSA S’INUNDARÀ DE LLETRES


I no és broma. Ho comenta l’amic Jesús Tibau al seu bloc. Aquest proper dissabte dia 31 es farà la tercera jornada de Bookcrossing massiu a la capital de l’Ebre. Durant el dia s’alliberaran uns 150 llibres pels carrers de Tortosa i la gent els podrà sortir a buscar i agafar-los. Serà bo que els qui pugueu capturar algun llibre n’allibereu dels vostres i així la caça durarà més i serà per a tots. 

No cal dir que és una molt bona iniciativa. Els llibres són com les persones, necessiten llibertat i ser estimats en la justa mesura. S'han de mirar amb els ulls i entendre amb el cap i el cor. I si fas tot això de ben segur que ell et regala bons moments i tu li dediques un lloc especial. 

Si per un casual algú de vosaltres aconsegueix caçar-ne de més o dos d’iguals ja sap on tenen un bon espai garantit. 

Que no passi mai com a la imatge que acompanya aquest escrit que pertany a una biblioteca russa completament abandonada i on els llibres són fruit de l’oblit i una mostra de la falta de sensibilitat que tenen algunes persones, per sort poques, sense escrúpols ni motivacions culturals.  

Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
gràcies per la difusió. Segurament seran més de 200 el sllibres que alliberarem, més els que voluntàriament s'afegeixi la gent.
Són molts, però Tortosa és gran i els llibres normalment duren pocs minuts al lloc on els deixes.
Ja ho explicaré.
Oscar Ramírez ha dit…
Serà un plaer explicar-ho. Enhorabona per impulsar aquesta tasca i pel nou llibre.
jomateixa ha dit…
En Tibau sempre les fa grosses!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS