DES DEL MAR



Els qui vivim a alguna de les moltes ciutats mediterrànies banyades per aquest mar tenim realment molta sort. Sovint no en som ni conscients d’allò que ens envolta. 

Segurament ho fa el fet de tenir-ho tant a l’abast i també ajuda el fet que anem massa ràpids per aquesta vida i no ens aturem a mirar amb calma. 

Tarragona des del mar és meravellosa. I la possibilitat de veure-la des d’aquest angle, i poder fer fotografies per captar aquesta cara poc coneguda de la nostra Tàrraco, és immensa. 

Si el dia acompanya hi ha mil colors a descobrir, paisatges que desconeixem quan som a terra, un silenci diferent al que gaudim quan la ciutat dorm i un aire que ens despentina el cabell i ordena les idees. 

Des del mar Tarragona és encara més preciosa. Si teniu la possibilitat de pujar en un veler o una altra embarcació i navegar terra enfora tot salpant les aigües mediterrànies, feu-ho. 

Us ho recomano. Deixo aquí quatre exemples que donen forma i raó de ser a aquest text.

Un altre dia us parlaré de la costa italiana que vaig tenir la sort de fer, de punta a punta el 2010, on de nou s'harmonitzen els colors dels petits poblets costaners amb els blaus i verds d'un mar que esdevé encara més transparent. 

Com a Tarragona, les ciutats del país veí que tant estimo i m'apassiona, la màgia rau en com es viu allò que mires i de com mires el moment que vius. També de la forma en què ho gaudeixes tot. 

Comentaris

Anònim ha dit…
quins records de la bella Itàlia. ¡Mamma mia!
Oscar Ramírez ha dit…
És un altre història Itàlia anònim. Té el poder de captivació mediterrani, l'amabilitat de les seves gents i un no sé que... que la fa diferent.
Anònim ha dit…
pajaru: veler o golondrina?

Anton
Oscar Ramírez ha dit…
veler i privat jejeje

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS