PANCHIMALCO

Comparteixo avui una estona d’art amb tots vosaltres. Concretament les pintures de l’artista Miguel Ángel Ramírez, de El Salvador, que tenen com a element principal les cares d’infants. Una de les virtuts dels nens és la seva capacitat de riure malgrat les vicissituds que els envolten i la vida que els toca viure. 


El Miguel Ángel plasma, de manera senzilla però eficaç, la dolçor dels ulls i la felicitat dels somriures. Aquest artista pertany a la Casa de la Cultura de Panchimalco, un estament molt útil en un país on els artistes exposen les seves obres a qualsevol racó de qualsevol carrer de qualsevol ciutat o poble. 

El festival de colors que regalen als turistes, amb les parades on venen quadres i peces de roba, joies o polseres (com les que duc al meu braç) és un atractiu més d’aquest país, El Salvador, on el gaudi i la festa marquen el dia a dia. 

Us recomano que visiteu la web de Panchimalco (AQUÍ) i descobriu un món que val molt la pena. I parlant d’art, per si no podeu viatjar a El Salvador, també us proposo que aneu aquest cap de setmana a l’Avinguda Lluis Companys de Tarragona on s’hi celebra, des d’avui divendres i fins el diumenge de les deu del mati a les deu de la nit, el Mercat Català. Hi haurà gegants, capgrossos, sac de gemecs, ballada de sardanes, servei de bar amb dinars i sopars i una seixantena d’artesans que vendran els seus productes. 

Jo hi aniré o sigui que potser ens hi trobem.

Comentaris

Anònim ha dit…

els nens dels paisos menys desenvolupats i amenys recursos tenen una rialla sempre a la boca ja podrian adependre alguns dels d´aqui que no els i falte res i sempre tenen cara de pomas agres
Oscar Ramírez ha dit…
És ben cert, la pobresa d'aquests nens la supleixen amb la riquesa de les seves mirades i els somriures.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS