TOTS ELS RACONS DE L'AIGUA



Totes les ciutats, fins i tot les més grans, guarden per als turistes tafaners els seus petits racons. Descobrir-los no és sempre fàcil però si busques sense presses, trobes. Glasgow no és cap excepció. Més enllà dels murs de la catedral de la capital escocesa, els jardins dels afores conviuen amb creus i làpides antigues que atorguen al paisatge un toc de respecte necessari. El cel és una paleta de colors que només els romàntics anglesos podrien captar.

Al migdia ha començat a ploure. L’aigua és diferent depèn del lloc on caigui. Les primeres gotes ens han enxampat al carrer, les altres ja a casa. La pluja no era massa freda i al no venir amb llamps ni trons, ha estat companya juganera i li hem acceptat la proposta de gaudir-la. La sessió de fotos que m’ha demanat l’Eliška ha esdevingut regal per als dos. 


L’aigua li ha xopat tot el cos. Primer la roba que duia i després la que s’ha deixat posada. Unes gotes li repicaven a la pell, altres s’hi han instal·lat i recorrien tots els racons permesos. I ella gaudia, deixant-se estimar per la pluja mentre la càmera s'entregava al cos. Primer sensualitat, després erotisme i al final...

Us ha passat mai que algú us capti com ningú més ho sap fer? Qui us capta és la vostra ànima bessona, la persona que us veu com sou realment. La nostra pell ens pertany però només hi ha una persona que la veu com és i la viu com toca. Feu-vos un favor: si un cos demana la vostra mirada, no li negueu mai. 

Ara que la nit es vesteix de negre i Eliška dorm nua a la cambra, apunto un pensament aliè al moment que visc aquí: Uns escrivim moviments sencers imaginant que podem trobar-nos amb l’altra persona una i mil vegades, a diferents vides i distintes èpoques. Però l’altra persona ha entregat la seva vida a la mediocritat. Adéu, va ser agradable conèixer-te i la resta.

Glasgow, 27 de desembre de 2014

Comentaris

cantireta ha dit…
La mediocritat deu ser la pàtina d'or que es dóna a la plata. Tard o d'hora es fa palesa.

WOW, aquesta Eliska... ;-)
Sara ha dit…
Qui fos Eliska...
Roger S ha dit…
Apa que acabes l'any bé.
Jaume ha dit…
No provoquis d'aquesta manera que ningú és de pedra. Passa-ho bé a Escòcia.
Marta Guivernau ha dit…
El nivell d'erotisme ha augmentat molt considerablement amb aquests escrits que comparteixes des de terres escoceses. Hauries de fer un llibre només d'històries eròtiques perquè si les vius en directe i les expliques tant bé, seria tot un èxit de vendes. No ho dic pas de broma Òscar. De totes els generes, és un dels que més domines però ja suposo que és en base a allò que vius. Enhorabona i bones festes.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS