GRÀCIES PEL VOSTRE GRA DE SORRA


Més enllà de les llistes dels llibres més venuts per la Diada, escric aquestes línies per donar les gràcies a totes les persones que aquest dimecres s’han decidit a comprar el llibre de la Victòria Forns que presentàvem aquest passat dimarts.  Sobretot atès que es tracta d’un projecte del tot solidari perquè els deu euros que es fan pagar pel llibre van tots, integrament, al menjador social de Bonavista. 

Aquest espai, inaugurat ara farà sis mesos, ha passat de servir dinar a 40 persones diàriament, que era la previsió inicial, a servir-ne per 130. I això, òbviament, suposa una gran inversió de diners per comprar el menjar i mantenir les instal·lacions. Sort del voluntariat, que enriqueix la labor de la gent que impulsa el menjador amb l’amiga Raquel al capdavant, per tirar endavant el dia a dia que et permet veure les situacions, sempre delicades, que pateixen moltes famílies de la nostra pròpia ciutat. 

I sort, també s’ha de dir, a les moltes aportacions anònimes que duen menjar al menjador, que fan campanyes per recaptar diners, que busquen recursos com sigui i on sigui. I al Banc d’Aliments de Reus i a la Unió Europea, a alguns comerciants del Mercat Central que duen menjar, a restaurants cuinen un dia al mes per la gent del menjador, a tantes altres persones. 

La iniciativa de comprar el llibre que us deia, més enllà que sigui un llibre d’una política tot i estar enfocat des de la seva vesant més humana, és una molt bona proposta per recollir diners i la gent que el compra demostra la seva solidaritat. El nivell de vendes, un dia després de posar-lo a la venda, és molt alt. I esperem que es mantingui. Com a persona que ha aportat el seu gra de sorra al projecte literari, i com a editor de l’obra, moltes gràcies!

La imatge és de la Rambla Nova de Tarragona, aquest migdia. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA