PARLANT DE TARRAGONA, MILLOR IMPOSSIBLE




Més de 200 persones han omplert el Saló Noble de la Casa Canals, i el pati exterior on s’han hagut d’instal·lar pantalles per al públic que no hi cabia, per presenciar la presentació del llibre “Victòria Forns. Parlem de Tarragona”. Ha estat un acte ple de complicitats que he tingut el plaer de presentar com a coordinador i editor del llibre, acompanyat per l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, i de la pròpia protagonista, la Victòria. Compartir taula amb elles (per cert, he triat una camisa rosa per l’ocasió) ha estat un plaer. 

Crec que els polítics tenen la necessitat de parlar cara a cara amb els ciutadans d’a peu, amb els representants de col·lectius, associacions i entitats. I aquí s’ha aconseguit sense problemes i així s’ha transmès als assistents. Ho diuen també els mitjans de comunicació com el Tarragona21 en la seva crònica de l’acte on, per cert, no m’han tret massa afavorit (què hi farem!). Ho podeu llegir AQUÍ


Les imatges que comparteixo en aquest escrit (de l'Alba Gómez Forns i del TGN21) parlen per si soles. El llibre ha aixecat molt interès, hem comptat amb la presència de representants de molts partits polítics i d’una nodridíssima representació de la societat civil de la ciutat de Tarragona. Veure el saló ple de càmeres de diferents televisions, de fotògrafs de diferents mitjans  i de tota la gent que ens ha vingut a acompanyar, fa realment goig. 

El llibre es pot comprar a les llibreries de Tarragona i si passeu avui, Sant Jordi, per l’estand de CiU a la Rambla Nova, la Victòria us signarà l’exemplar que compreu. Tots els guanys van destinats al menjador social de Bonavista, equipament social amb el que col·laboro d’ençà que va obrir portes ara fa sis mesos. És un bon regal i una bona ocasió per conèixer més a fons la ciutat de Tarragona que tant m’estimo i ens estimem molts.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA