AROMES MEDIEVALS AL CREIXELL




Si aquest pont de Setmana Santa us quedeu a casa i busqueu opcions d’oci us proposo que visiteu el Mercat Medieval del Creixell que es farà demà  dissabte i el diumenge. Des de deu del mati i fins les nou de la nit hi haurà activitats per a tots els públics. 

El pregó donarà el tret de sortida a l’esdeveniment que a més oferirà les actuacions dels Gegants i Capgrossos del Creixell, la dels grallers dels municipis i altres indrets propers i també el Ball de Diables local. Però no acaben aquí les propostes del Mercat Medieval del Creixell.

També hi haurà una molt interessant Mostra d’Oficis Tradicionals, una mostra dels millors artesans , venda de productes gastronòmics, atraccions medievals per a tots els públics, passejos en pony i una granja infantil. Com a colofó final podreu gaudir d’un contacontes, els dos dies, a les sis de la tarda. El diumenge, per si tot això fos poc, a partir de les deu de la nit actuarà al Casal Municipal tot un clàssic de la cançó catalana, el Santi Vendrell. 

La proposta és molt atractiva i, com us deia abans, en cas que tingueu dubtes per aquests dies de festa. Podeu ampliar el cartell per a veure millor els actes que us he comentat.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hem anat aquest matí al Mercat i ens he encantat tot per lo ben muntat que estaba i l'ambient que hi habia. I hem comprat coca i un parell de regals. De Salou a Creixell hi ha poca estona en coche.
Oscar Ramírez ha dit…
Ha estat de primera aquest Mercat Medieval. La gent que ho ha organitzat en sap i el públic ha donat molt bona resposta. I és cert que de Salou al Creixell hi ha poca estona. De fet quan surts per a gaudir de l'oci el cap de setmana no hi ha mai distàncies prou grans.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS