EL FUTUR DISC DEL SAMUELE



El micromecenatge és un sistema cada cop més utilitzat per aconseguir que grans projectes siguin realitats amb petites aportacions. Els qui volen dur-los a terme creen les campanyes de captació de mecenes i les persones que hi creuen fan les seves aportacions. Hi ha diferents opcions d’aportacions econòmiques i cadascú sap les seves limitacions però els preus mínims són sempre assequibles. 

El Samuele Arba, músic alguerès de qui en alguna ocasió me’n havia parlat una altra cantant d’aquesta ciutat de la Sardenya on encara es parla el català, la Franca Masu, és qui ara impulsa la campanya a través de la web de Verkami, un dels espais de micromecenatge més coneguts. 

A partir dels 8 euros (aportació mínima) i fins als 300 (aportaació màxima) pots ser mecenes del seu projecte que és ben senzill: un nou disc que es dirà "Por encima de las palabras" i que tindrà deu cançons en sard, italià, català, castellà i alguerès a més de dos temes extres, una versió de “Il conformista” de Giorgio Gaber i “La vida nostra” del Pino PIras. El disc es presentarà el proper 26 d’abril al Teatre El Magatzem de Tarragona. 

El projecte té un pressupost de 3.000 euros  i de moment, ara que penjo aquest escrit, porta recaptats més de 800 euros. Queden menys de tres dies per enllestir la campanya. 

Jo ja he apostat pel Samuele i sóc un dels mecenes. I vosaltres?
 
A la web del Samuele hi trobareu molta més informació sobre ell. AQUÍ

Si voleu col·laborar en la campanya fent les vostres aportacions, podeu anar AQUÍ

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS