DIARI DELS CANVIS: DE NOU






@sended bay android De nou a la natura, trepitjant muntanya i olorant el mar al fons. Ara a Mont-ral i en molt bona companyia. I amb l’entorn, la batalla sempre guanyada de la pau d’ara que s’imposa a un passat turmentós  molt recent i de dies. Ja no hi ha cicatrius a l’ànima ni records presents que malmeten el proper gest. 

De nou la calma i l’empremta deixada a cada pas de la pujada que separa el bosc verd del refugi de pedra. I el vent que despentina el cap i omple els ulls de nous paisatges llunyans que avui semblen a tocar amb la punta d’uns dits, d’unes mans, d’uns braços que s’omplen de l’aire nou que se’t regala. 

De nou el silenci demanat, l’absència de sorolls corromputs per paraules no dites i accions simulades. I amb el silenci, la calma i la natura... és quan el temps no té preu i s’atura.

Comentaris

Pere Sans ha dit…
La foto és de Montral? Ostia nen, a veure si avises quan desapareguis que vindrem uns quants a descansar amb tu.
Oscar Ramírez ha dit…
Pere, totes les fotos del diari dels canvis són de Mont-ral i fetes per un servidor. Això d'avisar-vos per a desaparèixer tots junts, no sé no sé...
És que jo ara em dedico a fugir tot sol o en poca companyia perquè a més de fer els escrits que penjo dedico el temps a acabar la trama de la novel·la que estic començant a escriure i cerco localitzacions. El cap de setmana va ser en un poble de muntanya, aquest cap de setmana en un altre i el proper ja començo amb els espais que sortiran de la ciutat de Tarragona. Com iniciaré el recorregut a La Mora si vols t'aviso i fem una paella per allí. OK?

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS