DE PESCA

Que interessant és quedar-se quiet, indiferent, mentre observes moviments aliens, interès en saber què escrius i quines fotos poses. 

Per pura diversió, que ja em feia falta, imagino (imaginar és gratis) la típica conversa feta de bon matí per whatsapp o per correu electrònic entre personatges que tafanegen cada dia i es pregunten l’un a l’altre si ja han vist el post del dia, la foto que l’acompanya o els comentaris que s'hi deixen. Els personatges poden ser imaginaris, els pots tenir a prop o estar ben lluny, potser són coneguts, potser existeixen, potser no. 

Esdevenen peixets que s'ofeguen en un got d'aigua i que tenen tan poca memòria que els pesques a la primera. No hi ha plaer més gran que llençar la canya i treure'ls fora una estona.I sort també que en aquest oceà de la informació que és un blog la resta de peixets que hi navegueu a diari ho feu amb llibertat i en aigües ben netes i transparents. A la vora del mar, una illa o al continent, hi ha sempre la opció de picar i la de ser intel·ligent. Vosaltres ho sou. 

Que passeu molt bon cap de setmana. Aprofiteu el sol, l’obertura oficial dels xiringuitos de platja, estimeu-vos als qui teniu més a prop i feu neteja del camí particular per seguir caminant en calma. El vostre sender sou vosaltres i l’horitzó els vostres gestos i accions. Jo, amb el vostre permís, segueixo rient que m’ho passo de primera.  

P.D: Aquest post segueix sent, com l’anterior, impersonal, sense direcció d’impacte concreta i usufructua lliurement. Són senzilles reflexions que, com altres, argumenten un futur llibre.





Comentaris

Anònim ha dit…
el whatsap és el pitjor invent de la historia i te molts perills,
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim jo ni l'he descarregat el whatsapp. Crec que és un invent erroni, una forma de controlar la vida dels altres com si nosaltres fòssim els seus propietaris. Mal invent.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS