ELS ÁNGELS DE L’ANNA CORSINI


Ja sé que us cau lluny però si teniu ocasió de viatjar per vacances, i escolliu l’illa de Sicília, visiteu la ciutat de Taormina. Diuen que és la ciutat més romàntica del món segons una enquesta feta fa pocs anys i que situava a París en segon lloc. 

En el meu cas, i com he tingut la sort d’estar a ambdues ciutats, puc dir que Taormina és la ciutat més romàntica que he conegut fins ara a Itàlia. 

Si hi aneu és obligada la visita, a la part antiga que és plena d’artistes i racons únics, a la galeria de l’artista Anna Corsini. L’entrada és lliure i s’hi accedeix pujant al primer pis de la casa que acull aquest museu i exposició permanent de les seves pintures, ceràmiques i altres elements decoratius que tenen sempre un element en comú: els àngels i els nens.

L’Anna representa a les seves obres cares de nens ambientats sempre entre núvols i flors. Nens amb mirades dolces i somriures innocents que et desprenen calma i serenor. I quan parles amb ella et transmet aquestes dues sensacions. 

Ara, sis anys després d’haver-la conegut i mitjançant un altre contacte que tinc en comú també a Sicília, tinc la possibilitat de col·laborar amb ella. Vol exposar al nostre país una part de la seva obra per donar-se a conèixer i un servidor li està cercant algunes ubicacions. Mentre, treballo en un segon encàrrec que m’he ofert a fer gratuïtament: la futura nova web de l’Anna. 

Tot plegat, treballar amb una persona com ella, passa els límits de treball i esdevé pur plaer. Pendents de veure les obres de l’Anna al nostre país les podeu observar AQUÍ

Comentaris

Grundtvig project ha dit…
Faria pintar el petit de casa, amb aquest pinzell tan tendre... OH!
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies. Realment si és tendre el pinzell de l'Anna.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS