NO ES FARAN



Els darrers dies, coincidint amb l’augment de la meva presencia  a esdeveniments socials i culturals a la ciutat de Tarragona, diverses persones m’han preguntat si crec que es faran els Jocs del Mediterrani o si penso que no es faran. 

I la meva resposta ha estat en tots els casos rassa, curta i contundent: NO. Acte seguit argumento la meva opinió tot dient, com faré ara, que no hi ha diners per invertir en esdeveniments de tercera categoria com els Jocs que, i no ho oblidem, no reuneixen mai a atletes d’elit ja que es tracta d’una reunió de països que aporten esportistes de nivells inferiors. 

Que no vol dir pas que siguin dolents, que quedi clar, però que els jocs no són ni les olimpíades ni els campionats mundials ni els europeus de res.  

A més la previsió de construir un pavelló de bàsquet per a 5.000 persones en una ciutat on hi juga el CBT i com a molt el van a veure un miler de ciutadans és de bojos. Com ho és també la intenció de fer un estadi de futbol per no sé quants milers de persones tenint en compte que quan el Nàstic és a Segona B hi van, com a molt, dues mil persones. I podria seguir amb el llistat d’infraestructures previstes que passen de bon tros la realitat que es viu a la nostra estimada Tarragona. Toquem de peus a terra senyors!

No maregem més la perdiu i diguem d’una vegada públicament que els Jocs no es faran i que no hi ha diners a cap de les tres administracions que els han de  subvencionar. La pantomima d’anar a Reus a entregar la bandera dels Jocs, acte que es va fer ahir dimarts, ja està bé de cara a la galeria política, perquè a la galeria ciutadana l’acte fa riure, però en algun moment hauran de dir la veritat i admetre que s’han equivocat gastant-se uns diners, perquè fins ara se’n han gastat molts, que no hauran servit per a res.  

Ja sabeu què penso del tema quan parlo d’inversions i de la societat. Primer toca aconseguir que tothom mengi calent i pugui anar cada mati a treballar dignament. Després, quan tinguem les prioritats essencials resoltes, ja ens omplirem la boca d’una altra manera. La fita per a un polític ha ser una altra ben diferent a la que alguns es marquen amb grans projectes que no van a enlloc mentre deixen a banda les petites causes que acaben sent sempre perdudes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS