RESPUESTAS AL CORAZÓN


@sended by iphone En aquest segon post de cap de setmana us vull parlar d’un llibre que vaig acabar de llegir divendres i del qual en parla avui el Diari de Tarragona. A mi me'l van recomenar el dimarts i amb el temps que tinc ara l'he acabat en tres dies. 

Es tracta de “Respuestas al corazón” de Ramón Leonato, fundador de la Sociedad de Meditación Española i que fa pocs dies va ser a la ciutat de Reus, per a presentar aquesta obra que és molt útil per a tothom i molt recomanable per a les persones que pateixen càncer. 

El llibre va adreçat a la necessitat de meditar abans de prendre decisions i de tenir les coses molt clares quan prens aquestes decisions i centra bona part del seu contingut en la importància que té en nosaltres la meditació. Segons Leonato, així ho explica al llibre, quan es pateix càncer el dolor pot arribar a alleugerir-se més de la meitat si s’aplica un autocontrol i es disposa de calma interior. 

Connectar amb el silenci interior, arribant a nivells propers als que aconsegueixen els grans monjos tibetans o els millors mestre sufís, crea un estat d’unió entre la ment i el cos de manera que, dins les deficiències del dolor, els símptomes són menys negatius i molestos. Òbviament el llibre ajuda però no cura. Us el recomano.

Bona nit i que descanseu. L'últim que apagui la llum.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA