I QUÈ HI HA AL LLIBRE?, I ARA QUÈ FARÀS?



Em pregunteu, alguns per correu intern o facebook i altres via telèfon o en persona, què conté exactament el nou llibre. Suposo que és perquè el títol, així com la portada, ha aixecat molta expectació. Doncs bé. Per a respondre a les demandes he decidit posar una pestanya nova al menú principal d’aquest blog dedicat a aquesta obra. També hi podeu accedir AQUÍ

No hi ha cap text penjat. Únicament podeu veure l’Índex perquè tingueu una idea de com es configura aquesta obra que té textos en català i en castellà. Una primera secció d’escrits en castellà (la més àmplia) i una segona part d’escrits en català i dividits en tres seccions.  

Alguns també m’heu fet una altra pregunta interessant: Què faré a partir d’ara? 

La resposta la vaig donar el divendres a l’acte de presentació i els dies previs a les entrevistes als mitjans. Ara ja disposo del material que em faltava per iniciar una bona novel·la perquè temps enrere, quan la volia començar, em mancava una part de l’argument que no acabava de trobar o em costava situar mentalment. Als qui ens dediquem a l'ofici d'escriure ens passa sovint que has de llençar al carrer una criatura literària abans de pensar en una obra nova, buidar-te del tot per començar a omplir el cap d'idees, desde zero. 

Per tant, ara sí, puc posar-me mans a la feina al tenir ressols els dubtes. Ja hi ha protagonistes principals, personatges secundaris, la trama i el paisatge, l’argument, el principi i el final. Però passarà temps abans no estigui acabada aquesta obra. De moment, i no avancem esdeveniments, gaudiu de la bona agricultura mental. 

Acompanyo aquest escrit amb una foto, feta el divendres, amb la poeta i molt bona amiga Montse Farrés. Amb persones com ella la vida val molt i molt la pena. Ella és una de les protagonistes del nou llibre, que aviat sortirà, anomenat "Lletres reusenques. Reusenques de lletres". Demà us en parlaré més fons. Del llibre i de la Montse.

Comentaris

Pere Sans ha dit…
ja era hora que ataquesis la novel·la però si pot ser fes-la en castellà que així es vendrà més.
Oscar Ramírez ha dit…
Pere això ja està previst. Vull dir les dues coses: fer la novel·la i fer-la en castellà. Perquè confio en que quedarà bé i pot tenir molta sortida.
Anònim ha dit…
No encuentro lo del índice que dices por ningún lugar.
Oscar Ramírez ha dit…
Anónimo: en el escrito hay un enlace que lleva directo y arriba, donde las pestañas del menú principal, la última de ellas es la que lleva al mismo índice. Gracias.
Anònim ha dit…
@androidsystem ramon said: ja se que vas avansar part del tema divendres pero volem saber mes coses.
Oscar Ramírez ha dit…
Ramón ets un tafaner de mena jejeje. Vaig dir, i ho recordo ara, que hi ha com a protagonista un periodista. I que no seré jo perquè no es tracta de cap llibre de memòries. També hi haurà una segona protagonista que serà de l'àmbit mèdic i dos o tres pacients. Ambientada aquí, a casa nostra, al centre i als barris. No cal cercar altres localitzacions exteriors si tenim a prop espais que poden ser de novel·la. De moment no avanço més. Doneu-me temps que ja la podreu llegir.
Oscar Ramírez ha dit…
Ja fa dies que vaig avançar alguns dels arguments o detalls d'algun dels protagonistes jeje. Divendres va haver-hi tres persones que em van preguntar si hi havia vincles entre els textos i la novel·la. Són lectors hàbils i habituals jajaja.
Salut amic!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS