07 de març 2014La gira de presentació del nou disc de XavisS segueix a molt bon ritme. Aquest vespre, a les 19.30 hores, toca el concert acústic al FNAC Illa Diagonal. Per altra part, aquest dimecres van enregistrar un petit reportatge els companys de TV3. Era pel Telenoticies Migdia i sortirà molt aviat (us informaré al seu moment) però a més ja us avanço que el proper 16 d’abril serem a TV3 de nou i en aquest cas a la central, a Sant Joan Despí, per presentar el disc al programa “Els matins de TV3”. 


Més coses. Què us sembla aquesta segona imatge que acompanya aquest escrit? El disc “un dia per descobrir” és ja un dels discos de l’any segons la discogràfica Discmedi. I hi ha encara més noticies. 

La propera setmana, encara estem tancant el dia, farem gira de presentació a les ràdios, televisions i diaris locals. Al mati a la zona de Tarragona i a la tarda a la zona de les Terres de l’Ebre. Ja us en donaré més detalls. Tot va bé, de primera.

5 Responses so far.

 1. Roger says:

  Sou uns crakcs tots dos.

 2. Pere Sans says:

  Aquesta vegada Òscar la liareu ben grossa. No pares i la mateix inèrcia et fa anar envant. Salut!

 3. Moltes gràcies Roger!

  Moltes gràcies Pere. Aturar-me? Perquè? Sempre endavant malgrat pel camí es perdin llençols en cada bogada involuntària. Una abraçada amic meu!!!

 4. Quin goig llegir aquestes informacions del disc. Els matins és una bona plataforma de promoció dels elements culturals del país. La meva enhorabona més sincera Òscar.

 5. Marta, moltes gràcies per la teva aportació. Si que és cert que a Catalunya aquest programa serveix molt per difondre accions com la nostra. Ja us comentaré com va. Gràcies de nou.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -