07 de març 2014Sabeu que és un atac de bellesa? 

Succeeix quan, de cop i volta, apareix davant els teus ulls quelcom que et captiva de tal forma que atrapa la mirada en la imatge que mires, rebenta els porus de la pell i et provoca un calfred agradable, et deixa sense respiració durant unes mil·lèsimes de segon i notes una sensació de benestar interior que al final, com a símptoma principal, t’obre els llagrimalls i plores tímidament d’alegria i de felicitat. Mentre passa tot, et preguntes d’on ha sortit allò que veus i si és possible tanta bellesa en tan poc espai visual.

Hom pot passar la vida sense tenir-ne cap però també pot succeir que, sense esperar-ho, te’n vinguin dos en pocs dies de diferència. No té perquè coincidir amb una temporada més tendre i malenconiosa d’una persona. Una cosa és que tot et toqui la fibra i estiguis receptiu a les emocions i una altra, ben diferent, són els atacs de bellesa.   


Jo, en pocs dies, n’he sofert dos. El primer em va entrar pels ulls i l’altra per les orelles. Aquest cap de setmana els comentaré ambdós. Crec que les coses belles s’han de compartir i només espero que allò que a mi m’ha  fet plorar i m’ha fet sentir feliç al mateix moment, a vosaltres us colpegi mínimament. 

Dema dissabte, al mati a primera hora, parlaré del primer. Diumenge, també al mati i a primera hora, esmentaré el segon. 

Nota: dedico aquest post, i els dos següents, a l'amic Alejandro. Ell em va descobrir els símptomes dels atacs de bellesa al seu moment. I tantes altres coses...

4 Responses so far.

  1. Anònim says:

    Òscar sóc el Ramon Masdeu. T'he retrobat cercant altres coses per internet i he topat amb el teu espai d'opinió. I m'agrada veure tot el que has fet i fas. Llegeixo per primer cop la teva bitàcora i en concret aquest text tan interessant que comentes dels atacs de bellesa.

    Ho desconeixia i crec que si són com els descrius encara no n'he viscut cap ni un. Rep una abraçada molt forta. Ens anem parlant.

  2. Pere Sans says:

    Sabia dels atacs de banyes, dels atacs personals que produeixen certes formes de fer i mai havia sentit a dir res dels atacs de bellesa però creu-me que em semblen això, bellesa en estat pur. Bon cap de setmana amic.

  3. Òndia Ramon! Quants anys! Envia'm un e-mail al correu que surt a la pàgina principal i ens parlem per privat. Gràcies per comentar, llegir i comunicar-te. Salut i una altra abraçada per tu.

  4. Pere, pensa a fons perquè tal i com ets segur que n'has patit algún a la teva vida.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -