ATAC DE BELLESA



Sabeu que és un atac de bellesa? 

Succeeix quan, de cop i volta, apareix davant els teus ulls quelcom que et captiva de tal forma que atrapa la mirada en la imatge que mires, rebenta els porus de la pell i et provoca un calfred agradable, et deixa sense respiració durant unes mil·lèsimes de segon i notes una sensació de benestar interior que al final, com a símptoma principal, t’obre els llagrimalls i plores tímidament d’alegria i de felicitat. Mentre passa tot, et preguntes d’on ha sortit allò que veus i si és possible tanta bellesa en tan poc espai visual.

Hom pot passar la vida sense tenir-ne cap però també pot succeir que, sense esperar-ho, te’n vinguin dos en pocs dies de diferència. No té perquè coincidir amb una temporada més tendre i malenconiosa d’una persona. Una cosa és que tot et toqui la fibra i estiguis receptiu a les emocions i una altra, ben diferent, són els atacs de bellesa.   


Jo, en pocs dies, n’he sofert dos. El primer em va entrar pels ulls i l’altra per les orelles. Aquest cap de setmana els comentaré ambdós. Crec que les coses belles s’han de compartir i només espero que allò que a mi m’ha  fet plorar i m’ha fet sentir feliç al mateix moment, a vosaltres us colpegi mínimament. 

Dema dissabte, al mati a primera hora, parlaré del primer. Diumenge, també al mati i a primera hora, esmentaré el segon. 

Nota: dedico aquest post, i els dos següents, a l'amic Alejandro. Ell em va descobrir els símptomes dels atacs de bellesa al seu moment. I tantes altres coses...

Comentaris

Anònim ha dit…
Òscar sóc el Ramon Masdeu. T'he retrobat cercant altres coses per internet i he topat amb el teu espai d'opinió. I m'agrada veure tot el que has fet i fas. Llegeixo per primer cop la teva bitàcora i en concret aquest text tan interessant que comentes dels atacs de bellesa.

Ho desconeixia i crec que si són com els descrius encara no n'he viscut cap ni un. Rep una abraçada molt forta. Ens anem parlant.
Pere Sans ha dit…
Sabia dels atacs de banyes, dels atacs personals que produeixen certes formes de fer i mai havia sentit a dir res dels atacs de bellesa però creu-me que em semblen això, bellesa en estat pur. Bon cap de setmana amic.
Oscar Ramírez ha dit…
Òndia Ramon! Quants anys! Envia'm un e-mail al correu que surt a la pàgina principal i ens parlem per privat. Gràcies per comentar, llegir i comunicar-te. Salut i una altra abraçada per tu.
Oscar Ramírez ha dit…
Pere, pensa a fons perquè tal i com ets segur que n'has patit algún a la teva vida.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS