13 de març 2014Mai s’havien vist i els seus rostres van apropar-se fins el moment del petó. Uns eren tendres, altres amb una complicitat generada a l’instant, uns amb química, altres els feien riure als dos. I alguns, plens d’emocions, no haguessin parat de besar-se. 

La directora Tatia Pilieva va realitzar aquest experiment, convocar a vint persones que no es coneixen. I un cop emparellades, sense saber res l’un de l’altra, ni tan sols el nom, es van besar. Emocions diverses al descoberts, petits instants atractius – fins i tot eròtics – que posa de manifest que als primers moments també hi ha màgia i complicitats. Us convido a mirar el vídeo. Crec que és un document que, com a experiment, ens regala molt. 

He triat com a imatge d'aquest escrit, un fragment de “Més enllà dels núvols”, un moment previ al bes dels dos protagonistes. Ara si, el vídeo. 

)

3 Responses so far.

  1. Pere Sans says:

    Petons entre camions com canta l'Anna Roig

  2. Anònim says:

    Quin experiment més chulo.

  3. L'art de besar com a sentiment i emoció d'amic o d'amant. La clau de la vida és el bes. Sense ells no s'existeix ni es pertany al món. Tothom besa, petoneja i regala als altres amor. Amor als llavis, a la galta, al front, a les mans i a tants d'altres llocs Òscar. Quina idea més bona la d'aquesta artista.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -