DIARI DELS CANVIS: LA BELLESA DE LA VELLESA




@sended by android La bellesa arriba en l’instant que separa el murmuri dels arbres empesos pel vent i el gemec de les branques quan hi ha calma. I no ve sola. L’acarona la imatge de vellesa d’un gos i un tractor que reposen, cansats del dia d’ara o de tots els altres d’ahir, al davant d’una casa que rep als visitants i els fa hostes. 

A ells no els passa res ni res els amenaça. Fet l’arqueig de les vivències tenen dret a aquest descans i al repòs que encara els quedi. Ja han complert la missió encomanada pel pagès que els acompanya i que ara no es veu. Un llaurant la terra i l’altre bordant valent. 

I en els ulls de la bestiola i en els fars del tractor vell hi divises un sol dubte: Demà, si torno a aquesta hora, seguiran estan presents?

Comentaris

Pere Sans ha dit…
¡Quina foto més guapa Oscar! El gos està mort de son i tu fent-li fotos jijiji.
Anònim ha dit…
Un escrit molt tendre
Oscar Ramírez ha dit…
Pere que el gos no dormia jajaja. És la seva posició natural, ulls clucs i esperant que el pagès surti d'esmorzar i el prengui a ell i al tractor.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, moltes gràcies.
Anònim ha dit…
Hem recorda a "la vaca cega" de Maragall.
Oscar Ramírez ha dit…
D’un cop de roc llançat amb massa traça, el vailet va buidar-li un ull, i en l’altre se li ha posat un tel: la vaca és cega.

m'agrada molt aquesta poesia. Gràcies!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS