CARLA, CANTA’M A CAU D’ORELLA


Ja tinc dues entrades pel concert que farà la Carla Bruni el proper 19 de juny al Palau Reial de Pedralbes, a Barcelona. Cinquena fila i als seients del centre, a menys de vint metres de l’escenari. Fa anys que vull veure-la en directe tot esperant que, en persona i davant meu, em captivi tant com ho fa quan l’escolto a casa. 

Necessito que la Carla em canti a cau d’orella amb la seva veu sensual i trencadissa. Vull veure com tanca els ullets per cantar frases sensuals i el reobre mirant davant seu amb fragilitat. 

Va colpir-me amb el seu primer disc, em va acabar de convèncer amb el segon i m’ha seguit fent feliç en els següents. Canta perfecte en francès i especialment bé en italià. La seva versió de “Il cielo in una stanza” és una meravella i el tema que la va fer saltar a la fama “Quelcu'un m'a dit“ una altra joia. 

No sé si vindrà a Barcelona amb el seu marit, l’expresident de França, Nicolas Sarkozy, però espero que ell es quedi a casa i ella am faci recuperar, musicalment parlant, el temps perdut que regala en aquesta cançó que comparteixo. 

Et proposo el temps de les cireres i les roses, de les carícies sedoses, deixar el temps a la dolçor de les coses... Ho canta ella, ho escoltareu vosaltres. 

Comentaris

Anònim ha dit…
Eso de las dos entradas suena muy bien. Ya me contarás el nombre del afortunado aunque espero que sea afortunada. Lo cierto es que Carla Bruni cautiva a los oyentes que la gozan cada vez más.

Antonio
Oscar Ramírez ha dit…
Antonio tu pides saber mucho. Siempre compro dos entradas cuando voy a conciertos. Ya te contaré cuando llegue el concierto. De momento... queda mucho tiempo.
Roger ha dit…
Crec que a Meetic, edarling o al badoo hi ha un grup de singles que van de concerts. Qui sap si trobes companyia. Jo t'acompanyaria però ja vaig comprar les meves entrades per la Bruni i vaig ben acompanyat jejeje. Salut amic!
Anònim ha dit…
Vinc jo amb tu!
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim si no em dius qui ets com vols que contempli la possibilitat?
Oscar Ramírez ha dit…
Roger que no estic tan apurat i no he dit pas que no tingui amb qui anar-hi. De totes maneres passo dels meetics i edarlings que només són espais per generar conflictes emocionals a mig termini. El badoo no perquè aquí només hi interactuen persones sortides desitjoses de sexe gratis, sense calat moral, ni vida normal i amb pocs mobles al cap per no dir cap. La creme de la crema vaja.

Si hi vas, al concert, ja ens hi veurem, quedem i aquestes coses. Abraçada!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS