XAVISS A “LOS CUARENTA”



La demostració que el nou disc del XavisS “Un dia per descobrir” arriba, agrada i funciona té diversos motius. Un dels primordials és el fet que la cançó “Pol”, el primer senzill de llançament del nou treball, ja soni des d’aquest dilluns al mati a “Los 40 principales” de la Cadena Ser.

Us ben asseguro que entrar en aquesta famosa llista, i sense pagar ni un euro per ser-hi, és fruit d’un treball intens però sobretot de la qualitat del nou disc. El vídeo de la cançó també es pot veure cada dia a Rac105 TV i ja us vaig dir que els sons d’aquest nen que creix amb la seva mare al costat es poden escoltar a tot Catalunya i les Balears a les principals emissores: Catalunya Ràdio, Ràdio Nacional, emissores locals...

Que alguns amics em diguessin ahir mateix “aquest mati he escoltat la cançó del Pol per Los 40” em va emocionar i molt perquè en aquesta creació rodoneta, en el CD que conté les cançons enllestides, hi ha moltes hores de feina del XavisS composant i escrivint, dels musics i col·laboradors donant-hi forma i dels productors rematant la feina. 

Cada dia hi ha alguna persona nova que enceta els seus hàbits i costums descobrint aquest nou dia que proposa el disc. Apunteu-vos-hi. Val molt la pena!

Comentaris

Magnolia. ha dit…

Aveure si te sort jo m´alegraria de veritat, la canço es bonica
Oscar Ramírez ha dit…
Segur que si, que aniré bé. Tot funciona de primera de moment i hi ha moltes més noticies que anirem dient les properes setmanes. Un petó Magnòlia i gràcies pel comentari i els seus desitjos.
Montse ha dit…
Jo l'he escoltada aquest migdia als 40 o sigui que enhorabona a vosaltres dos!
Anònim ha dit…
A sobre la cançoneta s'enganxa i em tiro el dia cantant-la. mira al pol com camina mira al pol
Pere Sans ha dit…
Ep! Anònim que a mi també em passa igual que a tu. Que em passo el dia cantant la tornada i se'm queda enganxada al cap. És bona, molt bona.
Oscar Ramírez ha dit…
Montse moltes gràcies!
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim de primera! si s'enganxa és que agrada i això pretenem. Salutacions.
Oscar Ramírez ha dit…
Pere jaja quina confessió més bona que has fet. I jo que et feia escoltant Amaral i la Oreja de Van Gogh. ;)

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS