HAY QUE APRENDER A AMAR CANSADOS


No hi ha malalties, hi ha malalts i cadascú ha de descobrir el seu camí per ser feliç. Acceptar les pròpies limitacions i reconèixer les errades, posar humor i saber riure-se’n d’un mateix, pensar en l’altra persona com a principal element és la clau de l’èxit. L’amor no s’acaba mai si existeix però hi ha moltes parelles que s’ajunten per altres motius i acaben separant-se. Els divorcis són la fugida de l’ésser humà del dolor. Per ser feliços tots necessitem que algú ens estimi, cercar la nostra seguretat en l’altra persona. Hem d’aprendre a estimar cansats perquè aquest és l’estat natural de l’home (com a ésser) i sabrem que ser feliç no és fàcil però és molt senzill. 

Tot aquest reguitzell de frases són extretes de l’entrevista que el company periodista Alex Saldaña li feia a Juan José Javaloyes, Doctor en Pedagogia i Máster en Assessorament Educatiu Familiar. Vaig anotar aquestes frases, i moltes altres, perquè reconec que l’entrevista em va impactar. Avui em venia de gust compartir-les amb vosaltres amb l’únic objectiu que cadascú tregui les seves pròpies lectures i conclusions. Particularment, crec en totes les aportacions anotades. 

I segueixo pensant que viure i conviure no és fàcil però és senzill.

Comentaris

cantireta ha dit…
Les lleganyes vénen amb el pack de l'amor. Quants dies i nits hem dormit poc per fer maratons d'estimació? (pregunta retòrica, eh?)

Bon post, i mira que només som a dilluns! :-)
Oscar Ramírez ha dit…
Molts dies i moltes nits sense dormir, estimant i esperant a ser estimats Cantireta. Ben cert.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS