LA PRIMERA VEGADA



Els nens petits ens roben el cor per la seva espontaneïtat i la seva innocència. Tots hem passat per aquella etapa inicial d’aprenentatge en la que tot el què veiem ens sorprèn i emociona. Per als nostres ulls, tot són descobertes i emocions. De fet, de descoberta en descoberta ens hi passem tota la vida tenint en compte que mai parem d’aprendre. 

La foto que acompanya aquest post és de la Kayden, una nena de 15 mesos que viu a California. Fa poc, la seva germana Nicole va tenir la idea de gravar-la en vídeo tot just un dia que va començar a ploure. La Kayden mai havia vist la pluja i la seva germana la va portar fins la porta de casa per fer-la gaudir del moment. La reacció, com veureu al vídeo, és magnifica. Hi ha fins i tot un moment, sobre el minut i quaranta segons, que t'emociona quan la petita es gira cap a sa mare i obre els ulls amb molta sorpresa. 

Sovint, els petits gestos són poderosos i ens marquen els dies. Avui és aquest vídeo que us recomano que us mireu amb atenció. Segurament, ara que sabeu la seva història, us portarà alguns records de la vostra infància que ara romanen amagats al vostre cap. 

  Kayden + Rain from Nicole Byon on Vimeo.

Comentaris

cantireta ha dit…
Es va posar a ploure en una excursió a peu amb alumnes d'una beca Comènius que fèiem per Dartmoor. No hi havia un punyeteru arbre on amagar-se...i jo em vaig emocionar. Allí es va ambientar aquella novel·la "El gos dels Barkerville", que en la nostra versió devia ser "La xicota de l'Urgell", calada fins al moll de l'os i xerrant en anglès com si res.

Gràcies, gràcies... :-)

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS