LA CHISPA DE LA VIDA



És evident que els bons papers dramàtics els poden fer actors de comèdia. Són els més apropiats per a fer creïble i menys tensa segons quina escena i quin guió. Els actors encasellats en un perfil dramàtic poden arribar a ser previsibles. Explico tot això perquè aquest cap de setmana he vist una bona pel·lícula dramàtica excel·lentment resolta per una bèstia de la comèdia com és el José Mota. Quin paperàs que fa! 

Us agradi molt o poc en la seva tasca de divertimento, us demano que li doneu un vot de confiança si nou heu vist mai la pel·lícula “La chispa de la vida” de l’Alex de la Iglesia i amb un repartiment de luxe que completen, entre altres a part de Mota, la Salma Hayek, la Blanca Portillo, el Fernando Tejero, el Santiago Segura, el Juanjo Puigcorbé o Juan Luis Galiardo.

La trama és, com a mínim, diferent i atractiva. Un executiu del sector de la publicitat, inventor del lema de Coca Cola de la chispa de la vida, cau sobre una tanca de construcció i es clava un ferro al cap. No el poden moure del lloc on ha caigut durant hores i allí es centra tota l'acció. És una història que mostra dos costats de les persones: la necessitat de sentir-se útil quan no es té feina i es busca, i la crueltat i realitat amb que actuen les grans cadenes de televisió per aconseguir espectacle i audiència. La frase del manager de la persona accidentada, quan arriba al lloc dels fets, ho diu tot: L'espectacle acaba de començar.

Penso que, com a crítica de certs defectes de la societat, la pel·lícula serveix i molt. Us deixo amb el tràiler que podeu veure a continuació i si teniu ganes de més, podeu veure la pel·lícula sencera clicant AQUÍ.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS