NOU ANYS DE BLOG



Amb la tonteria d’anar escrivint cada dia, aquest blog arriba avui al seu novè aniversari. I es diu aviat però no ha estat gens fàcil. El juny del 2007 s’iniciava l’aventura que s’ha anat consolidant amb el pas dels anys i gràcies a la fidelitat de molts dels lectors i lectores. Alguns hi sou des del primer dia, altres us vareu anar incorporant en altres moments. I alguns esteu llegint aquest bitàcola per primer cop. Quan es va obrir es deia “Tot és possible” i ara s’anomena “Agicultura mental”. Canvi de nom però sense perdre la identitat. 

Nou anys i 2.035 escrits després us puc assegurar que l’experiència ha estat, i ho és encara, molt enriquidora. No us avorriré amb xifres però si us diré, perquè en sóc ben cofoi, que al llarg d’aquest temps han entrat a llegir o a tafanejar persones de 162 països de tot el món. El rànquing, òbviament, el lideren les visites nacionals seguides de les d’Estats Units, Itàlia, França i Alemanya. Però és curiós veure visites de Mongòlia, Macau, Benin, Oman o Moldàvia entre tants altres.
   
De mitjana, entren en aquest blog cada any unes 144.000 persones, unes 400 diàries. I això és un altre luxe que observo amb alegria. Si la gent entra, i sobretot si torna, significa que els continguts són atractius. Us podria donar moltes més dades, recordar els premis que hem anat rebent aquests anys i tantes altres coses. Però crec que no cal, que ja ens coneixem la majoria i sabem que en la senzillesa hi ha el gest de la bonhomia.

Dir-vos, senzillament, moltes gràcies a tots i a totes per ser-hi, per mantenir-vos, per la paciència en cadascuna de les pauses que he hagut de fer, per estimar-vos les paraules i entendre-les, per fer-les vostres i practicar l’agricultura mental. Visca la pagesia emocional i per molts anys!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS